2011. július 28., csütörtök

Urna - te kitennéd?

A Futrinka Egyesület elsődlegesen magánszemélyek adományaiból végzi mentési tevékenységét (tacskó, magyar vizsla, német dog fajtamentés és esélytelen egyéb kutyák mentése). Nem titok, amióta jogosultak vagyunk rá, az adó 1%-os bevétel határozza meg leginkább a munkát. A tavaly kapott összeg már régen elfogyott, a mentésre váró kutyák pedig csak jönnek és jönnek, a következő adó 1% pénz pedig nem érkezik meg október vége - november közepénél előbb. Addig valahogy túl kell élnünk, fizetnünk kell a működésünkhöz kapcsolódó fix költségeinket (tárnoki kennelsor bérleti díja, alkalmazott munkabére, közüzemi számlák, bankszámla fenntartás költségei stb.), illetve vannak egyéb, a mentett kutya szám által és a védenceink körüli általános tennivalókkal összefüggő költségeink is (állategészségügyi ellását - oltások, chipezés, ivartalanítás, egyéb beavatkozás, gyógyszerek, állateledel, féreghajtó, bolha elleni cseppek, nyakörvek, szállítási költségek stb.).

Mindent megpróbálunk, hogy életben maradjunk, a kötelezően fizetendő tételeket minden hónapban igyekszünk előteremteni, de egyre nehezebben megy, és kérni sem lehet örökké, hiszen tudjuk: akik megtehetik, így is segítenek, így is adnak.

Néhány helyen már sikerült adománygyűjtő urnát kihelyeznünk, s mivel még van olyan, ami "befogadó helyre" vár, így ismét hozzátok fordulunk. Ha olyan helyen dolgoztok, ahol többen megfordulnak, s esetlegesen vásárolnak vagy egyéb szolgátatást vesznek igénybe, ahol lehet számítani a visszajáró apróra vagy kisebb-nagyobb összegre, s van rá lehetőség, hogy a Futrinka Egyesület kis méretű, pultra tehető, zárható adománygyűjtő urnája kikerülhessen, kérünk titeket, vegyétek fel velünk a kapcsolatot. Ez egy olyan lehetőség, amellyel szeretnénk élni, hiszen tényleg minden forint számít!

Eddig az alábbi helyeken találkozhattok a Futrinka Egyesület adománygyűjtő urnáival:

Árnyas Étterem, Budapest, XII. kerület

Catwalk Fashion, Budapest

Francia Kutyakozmetika, Budapest, XIV. kerület

Naga Ékszer

Tele5 Taxi

VitaHelp Vitál Központ, Budapest, XII. kerület

Ha te is tudsz olyan helyet, ahová esetleg kikerülhetne, kérjük, gondolj ránk. Egyeztetni az info@futrinkautca.hu e-mail címen lehet az urna kihelyezéssel kapcsolatban. Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése