ADÓ 1%

Kedves Futrinka- és Kutyabarátok!


Elérkezett újra az adó 1%-nal felajánlásának időszaka. Mint tudjátok, egyesületünk semmilyen állami támogatásban nem részesül. Az általatok felajánlott adományokból a bajban lévő kutyákon (magyar vizslákon, német dogokon, tacskókon és esélytelen keverékeken) tudunk segíteni.

KÉRJÜK, GONDOLJ RÁNK ÉS VÉDENCEINKRE ADÓD 1%-NAK FELAJÁNLÁSAKOR! TEDD MEG MOST!

(Amennyiben már megtetted, nagyon szépen köszönjük!)

MIT KELL TENNED?

http://www.futrinkautca.hu/ado1.html

Ezen a linken letölthető a KITÖLTÖTT formanyomtatvány, amihez részletes leírást is találsz.

Röviden: tedd borítékba, írd rá a megadott adataidat, zárd le, írd alá keresztben a ragasztásnál és add le a munkahelyeden vagy postázd el. Ugye tényleg csak pár perc?

Sajnos ma Magyarországon a munkavállalók mindössze fele (!) él ezzel a lehetőséggel, pedig csak pár percig tart és valós, jelentős segítséget jelent a non-profit szervezeteknek!

Sokan kérdezik, hogy ha nincs lehetőségük kutyát befogadni, akkor miben tudnak segíteni.

Összegyűjtöttünk pár ötletet, amik bár apró dolognak tűnhetnek, nekünk mégis hatalmas lehetőséget jelentenek:

1. Kérlek, hogy küldd tovább ismerőseidnek, barátaidnak, rokonaidnak ezt a levelet, vagy mesélj nekik a Futrinka Egyesületről, és kérd meg őket, hogy támogassanak minket.

2. Ha ismersz olyan embert az ismerősi körödben, aki eddig nem rendelkezett az adója 1%-kor, kérlek, hogy segíts neki kitölteni! Nekünk minden ember felajánlása nagy segítség!

3. Anyagi lehetőségeink szűkösek, így mi nem tudunk óriásplakáton vagy országos tv csatornán megjelenni hirdetéseinkkel, inkább minden beérkező adományforintot a kutyákra költünk. Viszont mi is szeretnénk, ha minél többen nekünk ajánlanák fel 1%-ukat. Amennyiben van lehetőséged, kérlek, hogy nyomtasd ki a 4 plakát bármelyikét és ragaszd ki engedélyezett helyre (állatorvosi rendelő, helyi hirdetőtábla, kutyakozmetika, lépcsőházba, munkahelyre) vagy csak osztogasd kutyasétáltatás közben más kutyásoknak.

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/plakat/ado1_2009/2011/
4. Terjeszthető a kisfilmünk is, már csaknem ezren látták! http://www.youtube.com/user/FutrinkaAssociation
5. Folyamatosan keresünk ideiglenes vagy végleges gazdákat kutyáink számára. A friss gazdikereső plakátjainkat itt találod. Egész évben folyamatosan frissítjük. A mi ismerősi körünk véges. Amennyiben van kedved terjeszteni, nyomtatni, kiragasztani, tedd meg! Hátha valaki pont a mi védenceink között találja meg álmai kutyáját!

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/plakat/a/

6. Akinek van bármilyen ötlete a terjesztéssel kapcsolatban, osszd meg velünk. Pl: egy önkéntesünk segítségével egy pizzafutár cég felajánlotta, hogy a rendelt pizzák mellé kiviszi a szórólapunkat. Nekünk minden lehetőség sokat jelent!

7. Szeretnénk elérni a Magyarországon élő és adózózó külföldieket, akiknek nagy része nem is tud erről a lehetőségről, hogy pénz nélkül segíthet hazai szervezeteknek, akiknek ez létezést jelentheti. Kérlek, hogyha van ilyen ismerősöd, vagy esetleg olyan cégnél dolgozol, ahol ők is jelen vannak, szólj, és mi eljuttatjuk részedre az angol nyelvű tájékoztatónkat, amit tovább küldhetsz, kirakhatod a faliújságra.

8. Keress minket a facebook-on, ott mindig az aktuális híreinkkel találkozhatsz!

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=133782196647646
Köszönjük, ha próbálsz segíteni!

Fontos: Az állam novemberben értesít minket az összegyűlt összegről. Sajnos nem kapjuk meg, hogy név szerint ki adományozott, ezért itt szeretnénk megköszönni, ha gondolsz ránk és védenceinkre!

Köszönjük!

a Futrinka Egyesület csapata

http://www.futrinkautca.hu/
http://www.tacskosos.hu/