2011. július 3., vasárnap

Kétszer kettő történés - párhuzamok a 23. héten

Bár fórum bejegyzéseinkben, rövid állapot jelzéseinkben és a képtárakban a képek átmozgatásánál jelezzük a történéseket, mégis fontosnak tartjuk, hogy legyen egy olyan felület, ahol nyomon lehet követni heti bontásban, hogy kivel mi történt. Persze nem csak emiatt vezetjük a blogot, de emiatt IS. Csak hát az utóbbi időben kicsit nagyon elmaradtunk vele, s egyre kevesebb az esély, hogy egyszer újra annál a hétnél járunk majd blogilag, ahol a valóságban, de mindent megteszünk.

A 23. héten két kutyával történt kettő dolog is, nagyjából ennek fényében teltek a napok. A bonyhádi gyepmesteri telepről származó szálkás szőrű tacskó kan, Ricky és a gyömrői Szomorú Szívtől gondozásba vett Kalmár estek át az ivartalanításon, s ezt követően ideiglenes befogadóikhoz költöztek.

Ricky ideiglenes befogadója az a kedves hölgy, akitől a nem olyan régen lejárt, kézműves termékekre vonatkozó licit ajándéktárgyai származtak, s ha minden licitáló rendben beutalja az adományát, akkor 26.000 Ft-tal lesz gazdagabb a tacskó fajtamentés. Szeretném önzetlen segítségét megköszönni ezúton is, hatalmas dolog ez nekünk! Az összegből a tárnoki kennelsor bérleti költségeink terén keletkezett elmaradásunkból törlesztünk majd. S közben reménykedünk, hogy a család boxere, Rocky és a szálkás szőrű tündér, Ricky jól kijönnek, s hogy nem kell őt már sehová elvinnünk arról a csodálatos helyről, ahová ideiglenesként volt szerencséje elköltözni.

Kalmár esetében is tudjuk már azóta, hogy nem keres tovább gazdát - bár nem a 23. héten derült ki, de nem titok: ideiglenes befogadója megtartja őt. A zökkenőmentes együttéléshez még annyi segítségre szükségük lesz, hogy egy hozzáértő támogatásával rendezzék Kalmár rombolásait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése