2011. július 12., kedd

Lemondasz a javunkra 200 Ft-ról?

Annak ellenére, hogy folyamatosan igyekszünk fizetni az állatorvosi, panziós, élelem, parazitamentesítési és egyéb költségeinket, mégis maradnak tartozásaink, amelyet ki kell fizetnünk így vagy úgy. Mindent megpróbálunk, nem csak ölbetett kézzel várjuk, hogy megoldódjanak a dolgaink, s hogy át tudjuk vészelni az adó 1% megérkezéséig tartó időszakot, áldozatokat hozunk, erőnkön felül intézünk ügyeket, fuvarozunk a saját költségünkön... De segítség nélkül nem megy. Az állatorvosi tartozásunkat ki kell fizetnünk, nem várhatjuk, hogy a rendelő tartósan hitelezzen számunkra. Ha mindenki "csak" 200 Ft-ot utalna a számlánkra, abból összejöhetne. Hiszen sokan vagyunk, akik szeretjük a tacskókat és talán ekkora összegről lemondani sem olyan nehéz. Egy olcsóbb fagyi ára. Nekünk viszont rendkívül sokat jelentene.


Kérjük, hogy ha teheted, egy fagyi árával támogass minket, hogy rendezhessük az állatorvosi tartozásainkat. Tegyetek minket erőssé azzal, hogy sokan vagytok körülöttünk, akik figyelnek. Mert fontos, hogy legyetek!

Az adományokat a Futrinka Egyesület K&H Banknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számú számláján tudjuk fogadni. A megjegyzés rovatban kérjük, tüntessétek fel: TACSKÓ 200.

Az összegyűlt adományokkal folyamatosan frissíteni fogjuk a blogot. :)

2011. július 13. - a beérkezett adományok alapján frissült a tartozás táblában a törleszthető oldal 13.000 Ft-nyi "fagyi árával" többet fizethetünk ki az állatorvosunknál.

Köszönjük azoknak, akik sok-sok gombóc fagyiról lemondtak a javunkra:
Sz.Eszter, Z. Zsuzsanna, G. Eszter Zsófia, L. Mónika Rita, D. Erika, G. Zsófia, K. Gábor, H. Tünde, V. Elek, Sz. Szilvia, Sz. Zsófia Réka


2011. július 14. - a beérkezett adományok alapján frissült a tartozás táblában a törleszthető oldal további 21.800 Ft-nyi "fagyi árával" többet fizethetünk ki az állatorvosunknál.
Köszönjük azoknak, akik sok-sok gombóc fagyiról lemondtak a javunkra:
G.Krisztina, L. Szabina, H. Julianna, G. Katalin, Hné H. Ágnes Edit, Pné, N. Dorina, Hné, Sz. Szilvia Katalin, K. Bernadett Erzsébet, Gy. Tímea, Cs-J. Nóra Karolin, N. Anikó, V.Dániel, Pné Cs. Luca Mária, Fné T. Katalin, L. Annamária, L. Zsófia, D. Orsolya, F. Edina, Cs. Bettina Veronika


2011. július 15. - további 2.900 Ft-tal bővült az "elfagyizható" állatorvosi költségek köre, köszönhetően L. Lászlónak, H. Zsanettnek, L.Gábornak és F. Szilviának. A tartozásnyilvántartó táblát majd hétfőn frissítem. Reményeim szerint sok-sok új utalással együtt. Köszönjük!

2011. július 18. - hétfőn összesen 7.400 Ft érkezett, köszönjük, hogy ennyien lemondtatok a fagyitokról! Akik ezen a napon a tacskókat segítették: Sz. Veronika, M. Petra, V. Kinga, Tánczos A.

A barackvirág színű összegekről a számlát már kikértük, most várjuk,
hogy megkapjuk és fizethessük őket - hála nektek! A rózsaszínek az
eheti összegek, még gyűjtünk, aztán egy újabb kikérés következik.
Elmondhatatlan, hogy mekkora segítséget jelent a támogatásotok!
2011. július 19. - a keddi napon 5.500 Ft érkezett. Köszönet F. Nórának és G-K. Katalinnak!

2011. július 20. - összesen 1.600 Ft jött a tacskók állatorvosi költségeire. Köszönet Gy. Andreának és B. Éva Fruzsinának!

2011. július 21. - a mai nap egy régi segítőnk jóvoltából majdhogynem "rekord" napnak számít, ő ugyanis kifizette Bandi és Picur költségeit, és még egy picit juttatott Csacska részére is, neki kiemelten köszönjük - dinaperon, azaz Vné J. Edit. Az ő adományával együtt összesen 17.736 Ft érkezett, köszönet illeti még A. Juliannát, M. Lászlót és Tné Óvónénit is. Szuperek vagytok!

2011. július 25. Nektek köszönhetően egy egységet már fizethettünk is a tartozásunkból, hamarosan jövök a frissített táblázattal, hogy látható legyen, hogy mihez járultatok hozzá, de le sem tudom igazából írni, hogy mennyire nagyon köszönjük. Egy kis könnyebbséget jelent. Aki szorongott már tartozás miatt, az tudja, hogy miről beszélek, aki pedig nem, azt tiszta szívemből irigylem. :)
Ezen a napon 400 Ft fagylaltpénzzel ajándékozott meg minket P. Andrea - neki is köszönjük!

2011. július 26. A mai napon 2.500 Ft érkezett az állatorvosi tartozások törlesztésére Lné H. Judittól, illetve D. Erikától. Köszönjük!


A gyűjtéstől számítva decemberig S. Hajnalka havi 1.500 Ft-tal járul hozzá Lőrinc bácsi műtéti költségeinek törlesztéséhez, melyet ezúton is, kiemelten köszönünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése