2012. január 1., vasárnap

Csak babás hét (44.)

Ezen a héten a babák körül forgott a világ, új kutya nem érkezett, viszont szerencsére sikerült a tacskó mix gyerekek közül néhányat új otthonban elhelyeznünk, amit őszintén: sikerként éltünk meg, hiszen mi is látjuk, hogy mennyi babakutya van a gazdára váró hirdetések között, s köztük igazán különlegesen szépek is, nem ritka a fajtatiszta kutya sem. Az intenzív hirdetés, a jó fotók és szövegek segítettek talán vagy csak a szerencse, mindenesetre ezen a héten ötre csökkent a gazdikereső babakutyáink száma, s ez nem volt mindegy a közelgő második oltás és féreghajtás előtt financiális oldalról sem.

Nina baba az egyik segítőnk ismerőseihez került, ahol minden rendben alakult, szépen beilleszkedett és reméljük, hogy hosszú, szerető és boldog élete lesz majd. Fenének köszönjük a babák ajánlását és a fuvarban nyújtott segítséget is.
A másik szerencsés költözködő Nadin baba volt, aki Budapest belvárosában él ezentúl, s róla is csak pozitív híreket kaptunk eddig: gazdája és közte már az első napokban tökéletes harmónia alakult ki. Kiváncsian várjuk, hogy ő mivé fog cseperedni, de az biztos, hogy a gazdija mindent megtesz azért, hogy Nadinból okos, kiegyensúlyozott kutya válhasson, aki megőrzi öntudatosságát és humorérzékét is.

A harmadik szerencsés kirepülő egy fiúcska, Nubuk lehetett, aki Ausztriába tette át a székhelyét ottani partnerszervezetünknek köszönhetően.

Orsinak, aki a babákat felfedezte, majd erőn felül gondoskodott is róluk, otthonában helyezte el a siserehadat azok gazdára találásáig, ezúton is szeretnénk megköszönni áldozatosságát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése