2012. január 3., kedd

A 49. hét elvitte az utolsó két tacskó mix babánkat

Már majdnem Karácsonyba fordult az idő, amikor a tacskó keverék babák utolsó két tagja is kirepült, így ők már mindannyian új életükben fordulnak majd át a 2012-es évbe, s Orsi, ideiglenes befogadójuk is fellélegezhet egy kicsit. Őszintén szólva azt is el kell ismernem, hogy hatalmas szerencsénk volt, hogy viszonylag rövid idő alatt a teljes, kilenc tagú babacsapat kiházasítódott. Nagyon féltem, hogy lesz olyan közülük, aki még serdülő időszakát is a gondozásunkban tölti. Nagy segítséget jelentett, hogy osztrák partnerünk, az AC-Austria is hirdette őket, így többen rajtuk keresztül találtak új otthonra, köztül az utolsó két baba is.

Negroról azt hittük, hogy elsőként lesz gazdis, mert többen érdeklődtek iránta, de aztán végül ő volt az egyik, aki az első próbálkozásból egy nap után vissza is került, majd folyamatosan lemondták, de most egy fiatal, lendületes család jött el érte, akik már be is jelentkeztek Orsinál: szerencsére minden rendben a kis hapsival, aki most már Nero névre hallgat.
Nitta, a kis csendes, visszahúzódó kislány Magyarországon nem keltette fel senki érdeklődését, s igazából úgy tűnt, hogy sikerül elrejtőznie a gazdisodás elől, de szerencséjére Ausztriában rá is jelentkezett egy szintén fiatal pár, akik nagy örömmel vették őt magukhoz. Róla még egyelőre várjuk az új, gazdis fotókat.

Szeretném megköszönni a segítségét mindenkinek, aki akármivel is hozzájárult a babák ellátásához, költségeihez és természetesen Orsinak, hogy ideiglenesen magához vette ezt a nagy családot. Reméljük, hogy a kis csapat mamája hamarosan áteshet az ivartalanításon, hogy több ilyen nem vár alom ne jöjjön létre. Ő az eredeti családjában maradt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése