2012. január 16., hétfő

Futrinka kedvezményes PROFI KUTYAFOTÓZÁS!

Mindannyian szeretjük megörökíteni kedvenceinket, szerintem nem vagyok egyedül, akinek számtalan ilyen-olyan elkapott képe van a kutyáiról a mobiltelefonjában és a számítógépén, de sajnos csak kevesen vannak, akiknek műteremben készült, profi fotója lehet a kutyáiról, pedig milyen jó lenne végignézegetni, visszaemlékezni, kiragadni egy ilyen különleges pillanatot, gyönyörködni bennük. Most az egyik örökbefogadónk révén lehetőségünk nyílhat erre.

A kedvezmény nem csak tacskókra igaz, mégcsak az sem előfeltétele, hogy valakinek mentett kutyája legyen, bárki, akinek van kutyája, igénybe veheti.

Az akció 2012. január 28-tól február 19-ig tart, regisztrálni 2012. február 12-ig lehet az info@futrinkautca.hu e-mail címen.

Kiss Csanád, profi kutyafotóssal egy igazán kedvezményes lehetőségben sikerült megegyeznünk, így aki most szeretné magát vagy családtagjait valami különlegessel meglepni, nem hagyhatja ki ezt a lehetőséget! A http://www.vauvau.hu/ stúdióban az alábbi lehetőségeket lehet igénybe venni:

I. FUTRINKA 24, AJÁNDÉK FOTÓKÖNYVVEL

Ez a csomag egy előre egyeztetett időpontban, stúdióban történő fotózást tartalmaz, a sok elkészült képből 24-et lehet választani, ezeket retusálva digitálisan is megkapja a gazdi, illetve ajándékba kap egy 15x21 cm-es keménykötésű könyvet a kutyák fotóival.

A csomag eredeti ára 35.000 Ft, most aki rajtunk keresztül veszi igénybe 28.000 Ft-ot kell fizetnie érte.

II. FUTRINKA MESTERHÁRMAS

Ha az előző lehetőség túl drága, akkor viszont egy kis csapatépítésre is szükség van a szép fotók érdekében, mert ennek a csomagnak az a lényege, hogy három gazdinak és ebzeteinek egy időben kellene megjelennie a stúdióban. Egy jó hangulatú fotózáson mindenkiről külön készülnek fotók, minden gazdi 8-at választhat az elkészült képekből, ezeket megkapja retusálva, digitálisan.

A három gazdi együtt fizet 24.000 Ft-ot, tehát 8.000 Ft-ból lesz 8 gyönyörű kép. De ehhez tényleg az kell, hogy három gazdi egy időpillanatban legyen a stúdióban, tehát egy kicsit nagyobb szervezést igényel.
A FUTRINKA KEDVEZMÉNYT bárki igénybeveheti, aki az alábbiakat elfogadja és betartja:

- a kedvezmény igénybevételéhez szükséges az info@futrinkautca.hu oldalon regisztrálni a név, e-mail cím, telefonszám, fotózandó kutyák neve, száma, fajtája megadásával, az igénybeveendő kedvezmény megjelölésével,

- ezt követően minden jelentkező kap egy kedvezményre feljogosító kódot, ennek birtokában lehet Kiss Csanáddal, a fotóssal időpontot egyeztetni, a fotózásért is nála kell fizetni, a Futrinka Egyesület pénzügyi tranzakciót nem bonyolít!

- a kedvezményt igénybevevők elfogadják, hogy egy fotót kis méretben a Futrinka Egyesület is megkap, melyet kimondottan a fotózás "mementójaként" a Facebook fajtamentő oldalain jogosult szerepeltetni a kutya/kutyák nevének megjelölésével, de ezeket az Egyesület nem használja kiadványaiban vagy bárhol máshol,

- a Futrinka Egyesület a jelentkezőket megkérdezheti, hogy a jövőben kívánnak-e az Egyesület híreiről értesülni, de a hírlevélre való feliratkozás nem kötelező, és nem előfeltétele a kedvezmény igénybevételének!

- a II. típusú kedvezményre kizárólag akkor válik jogosulttá valaki, ha három gazdi áll össze, önállóan nem érvényes a kedvezmény!

- a fotózásra tiszta, oltott kutyák vihetők, de nem kell szuperképzettnek lenniük, Csanád tényleg profi, kutyagazdi, megoldja, hogy jó képek legyenek.

Olvassátok alaposan végig, vigyétek hírét, s ha lehetőségetek engedi, próbáljátok ki, készüljenek mindenkiről csodálatos fotók!

Az egész akció végén pedig Kiss Csanád jóvoltából kapunk egy egyesületi marketing fotózást, amit nagyon köszönünk előre is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése