2011. december 14., szerda

Karácsonyra babát, társasjátékot és póló is kellene...?

Bizonyára olvastátok, hogy a Futrinka Egyesület egy jótékonysági vásári standdal jelen van a belvárosi forgatagban, a Király utcai Gozsdu-udvarban. Ha eddig azt hittétek, hogy csak lomokkal találkozhattok, tévedtetek: teljesen új, csodálatos babák, bontatlan társasjátékok, s több apró-cseprő holmi várja, hogy valakinek a Karácsonyfája alá kerülhessen.

Mindannyian belefutunk abba, hogy impresszió vásárlást hajtunk végre a "kötelező ajándékozni" nyomása alatt, s ilyenkor előfordul, hogy az ajándék és az ajándékozott nem találnak egymásra, mi is érezzük már az átadáskor, hogy nem jó döntést hoztunk. Ajándékot venni nem kötelező, de ha már tesszük, s hordozzuk annak kockázatát, hogy nem megfelelően választunk, támogassunk jótékony célt legalább... Én évről évre ezt az elvet követem akkor, amikor nincs egyértelmű, hónapok óta érlelgetett tervem az adott személynek. Különben a végén bort vennék vagy elegáns csokoládét vagy egy inkább magamnak tetsző könyvet. Persze könyvet is vehetek a Gozsdu-udvarban.

Aki szeretne támogatói ajándékhoz jutni, ezt is megteheti a lányoknál, miközben egy pohár meleg teát kortyolgat. A standon hozzáférhető:
- a 2012. évi határidőnaplónk, melyben a tacskóknak is van egy külön színes elválasztó oldala
- az unisex Eszkuláp-póló "Baby, you can ride my car" felirattal minden méretben
- a női rugalmas piké anyagú, galléros póló fekete alapon pink és fehér alapon fekete hímzett tacskó sziluettel minden méretben
- a maradék kézzel készült tacskós lábtörlő (ebből nem lesz utángyártás, aki kimarad, lemarad!), illetve
- Kiss Csanád profi kutyafotós felajánlásaként még 9db egyoldalas tacskós falinaptár, ha valaki ilyet szeretne.

Emellett 2011. december 17-én 13.00-13.30 között gyülekezik majd a volt futrinkás kutyák csapata, hogy Karácsony alkalmából csoportképek készülhessenek. Jó lenne, ha lenne tacskó is a csoportfotón, így ha valaki ráér és arra jár: keresse fel a Futrinka standját a megadott időben a kutyájával együtt.

A vásár ezen a hétvégén érhető el utoljára, szombaton és vasárnap is várja a lelkes csapat az érdeklődőket, aztán vége. Segítsetek, hogy a híre minél több emberhez eljuthasson, ajánljátok ezt az alternatívát ismerőseitek figyelmébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése