2011. december 8., csütörtök

Catwalk Pop-up - dizájner kedvezmény támogatásért!

Aki már belefutott a Catwalk Karácsonyi Pop-Up megjelenésébe, meghívójába a Facebookon, annak nem lesz újdonság, amit írok, de egyébként meg mégis az, mert különleges.

A Catwalk egy fiatalos, meghökkentő, újszerű, lendületes, de mégis letisztult és visszafogott kortárs divatmárka, melyet két nagyon elkötelezett, állatszerető lány jegyez. 2011. december 11-én, ezüst vasárnap egy különleges, ún. Pop-up dizájner rendezvény, ahol egy nem ruha boltban kerül bemutatásra a téli kollekció, amelyből vásárolni is lehet, tehát ha valaki ilyenre vágyik, vagy csak megismerné ezeket a holmikat, menjen és nézzen körül.

Katáék azzal kedveskedtek nekünk - különös tekintettel Kata tacskójára, Pupira - hogy a rendezvényen a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentő Csoportja is képviseltetheti magát. Tőlünk Csipet-Csapat és barátai mennek, s lesz velük simogatható tacskó is.

A Catwalk felhívására ezen a rendezvényen bármivel lehet támogatni a tacskó fajtamentést, új vagy használt pórázzal, pléddel, bolhanyakörvvel, játékkal, kutyaruhával, rágcsálnivalóval, illetve ott lesznek a szuper varrott tacskós pólóink és az elmaradhatatlan eszkulápos és természetesen a 2012-es határidőnaplónk is, így ha valaki legalább 3.000 Ft-tal támogatja munkánkat, már viheti is a kiszemelt pólót. Szóval ha valaki karácsonyi ajándéknak szeretne ilyen különleges és vagány darabot adni, egy újabb lehetőség az átvételre.

Itt viszont nem áll meg a dolog, mert a Catwalk minden adakozó egyedi ruha kedvelőnek egy 3.000 Ft-os ruha- és egy 1.000 Ft-os Catwalk ékszerutalványt ad, további ösztönzőként, szóval gyertek, mert ezzel most tényleg nyertek!

Számíthattok a lányok vendégszeretetére, meleg welcome drinkre, jó társaságra, s egy igazán különleges eseményre.

A helyszín: Microphone Hair, Budapest, Dessewffy u. 18-20.

Ha sokan lesznek, nagy lesz az érdeklődés, akkor a lányok arany vasárnapra is kiterjesztik az akciót, úgyhogy ez most rajtunk is múlik! Vigyétek hírét, egy újabb lehetőség a támogatásra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése