2010. december 2., csütörtök

Örökbefogadva - kutyás antológia

A 2XX Kiadó "Örökbefogadva - Kutyás antológia" című kötete 2010. december 22-én jön ki a nyomdából. Összesen 30 gazda, író alkotása fért bele, vannak vidám, de szívfacsaró történetek is. A kötet 1.800 Ft-os áron vásárolható meg személyesen 2010. december 22-től előzetes egyeztetést követően Budapest belvárosában vagy postázással, ebben az esetben a vételárat és a postaköltséget előre el kell utalni. Előrendelni, egyeztetni az info.2xxkft@t-online.hu e-mail címen lehet. Minden értékesített könyv után a Noé Állatotthon Minimenhely Programja kap 200 Ft-ot.



Amellett, hogy mint az örökbefogadást népszerűsítő kiadványt én is szívesen és szerettel ajánlom minden kutyakedvelő ember figyelmébe, s mint a kiadó cég egyik tagja, büszke vagyok arra, hogy sikerült megvalósítani az álmot: rétegirodalmat jelentethetünk meg, kis példányszámban, mint a tacskó fajtamentés vezetője külön büszke vagyok, mert több korábbi védencünk története szerepel majd a kötetben.

Akit érdekel, megismerheti a gazdik szemszögéből Kárpit-Max, Csörnöc-Dorka, Kacska Manfréd, Thonet néni, Ciha-Panni, Pikszis, Eszkuláp és Fahéj történetét.
A kötet címlapját pedig Ciha-Panni fotója díszíti majd, akit a váci Zöld Menedéktől vettünk annak idején gondozásunkban. Jó olvasást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése