2011. április 19., kedd

Törlesztettünk - 139.905 Ft rendezve!

Korábbi felhívásunkra többen utaltak kisebb-nagyobb összeget a Futrinka Egyesület számlájára a tacskó fajtamentés javára. Köszönjük szépen a hozzájárulásokat, tudjuk, hogy mindenhol minden forint számít, így különösen értékes számunkra az, hogy ennyien segítettek.

Ugyan nem sikerült a felhalmozott teljesen állatorvosi tartozást rendezni, de legalább egy lépést tettünk előre, így talán az áprilisi beavatkozások nem emelik drámaian a hátralévőségeink nagyságát.

Talán nem kell mondanom, hogy milyen érzés többszázezres "hiány"-ból várat építeni, s hogy mennyire nyomasztó, ha az embernek szüksége van egy-egy szolgáltatásra ahhoz, hogy a mentett kutyák a megfelelő minőségű ellátást megkaphassák, de kifizetni képtelen.

Akiknek kiemelten köszönjük a hozzájárulást - összeg és vezetéknév nélkül, de ha valaki szeretné, hogy a támogatás nagysága és/vagy teljes neve látszódjon, kérem, hogy jelezze és természetesen átírom a bejegyzésben:

E. Dóra
S. Zoltán Tamás
B. Ilona Krisztina
M. Petra
R. Judit
K. Éva Krisztina
R. Imola
B. Ottília
T. Csilla
K. Bernadett Erzsébet
Sz. Zsolt
Dr. L. Dávid
Sz. Ildikó
Sz. Réka
Gy. Tímea
S. Noémi
L. Krisztina
M. Andrea Mónika
N. Réka
S. Katalin
M. Adrián
N. Iringó
H. Anikó
B. Éva Fruzsina
Pné H. Adrienn
N. Nóra
Ó. Eszter
T. György
Dné D. Viktória
L. Mónika
N. Bernadett
Gy. Zsuzsanna
S. Dóra

Összesen 139.905 Ft-ot sikerült törlesztenünk!!!!
Köszönjük szépen. Igyekszünk intenzívebbé tenni az egyéb forrásteremtéseinket is, lesz több árverés mind online aukciós portálon keresztül, mind pedig blog bejegyzés formájában, de amint megkapom a frissített tartozás táblánkat, újra jelentkezem, megint kérni fogom a segítségeteket.

Közben természetesen a panzió, a fuvarok, az egyéb állatorvosnál - ahol nincs mód tartozásra, azonnal fizetni kell - elvégzett beavatkozások, speciális tápok költségeit is elő kell teremtenünk.

Nélkületek nem teremtődhetne meg nap, mint nap a csoda, a ti támogatásotokkal lehetünk mi is erősek. Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése