2011. április 14., csütörtök

A 11. hét majdnem kimaradt, de nem jelezte senki

A tacskó fajtamentéshez egy új kutya érkezett a héten, a bonyhádi gyepmesteri telepről került a gondozásunkba Bora, a fiatal-felnőtt szálkás szőrű tacskó szuka, aki ideiglenes befogadónál került elhelyezésre. Bora úgy határozott, hogy a hirtelen jött jólétet egy tüzeléssel koronázza meg, így az ivartalanításával egy kicsit várnunk kell. Lottinak köszönjük, hogy szeretgeti, pesztrálja őt!

Hella tacskónk gazdához költözött. Már korábban is többször járt az új otthonában, de érezte, hogy ez most valami más, a végleges. Orsiéknak örök hálánk a segítségükért, hogy kutyát faragtak ebből a kennelen kívül korábban soha nem járt szálkás tacskó lányból.
A Lelenc Egyesülettől átvett hosszú szőrű tacskó keverék szuka, Maca vidéki lány lett: Békés megyében találta meg új, végleges otthonát. Finom falatokkal várták őt is, és az őt szállító kis csapatunkat is. Macára ez rendkívül jó benyomást tett, mert mire ott hagytuk, már otthonosan mozgott a lakásban, s rendeltetésszerűen használta a kanapét. PiciBorzasék nélkül nem lehetett volna ilyen gondtalan a nálunk töltött ideje, ők biztosították számára az átmeneti otthont, köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése