2011. április 14., csütörtök

Több, mint 300 antikvár könyv!!!!

Nem titok, hogy minden lehetőséget igyekszünk megragadni arra, hogy valahogy forrásokat teremtsünk a tacskó fajtamentéshez. Tudjuk azt is, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak az anyagi támogatást, de adott esetben tárgyi felajánlásokkal közelebb vihetnek minket a céljaink eléréséhez.

Rendszeresen gyűjtünk új vagy jó állapotú, de használt használati és egyéb tárgyakat, amelyek még tényleges értékkel bírnak (tehát nem lomot!), s azokat elárverezzük az egyik online aukciós portálon. A teljes befolyó összeg a tacskó fajtamentést illeti meg, így gyakorlatilag olyanok is hozzájárulnak egy-egy sparhelt lábú meneküléséhez, akik adott esetben nem is kedvelik a kutyákat, viszont szükségük volt valamire a felajánlott tárgyak közül.

Az elmúlt időszakban több könyvet is felajánlottak részünkre, de ezeket egyesével feltöltögetni nagyon időigényes, így arra jutottunk, hogy listába rendezzük őket, s megkeresünk vele néhány antikváriumot. Nem szeretnénk azonban, ha nem lenne lehetősége támogatóinknak közvetlenül, "olcsón" hozzájutni egy-egy kedvenchez vagy rég keresett íráshoz, ezért egy hétig még várunk.

Ez alatt az egy hét alatt lehetőséget adunk arra, hogy a listát bárki magánszemély megnézze, s amennyiben legalább az érintett könyv mellett található minimális adományt biztosítaná számunkra, megkaphatja a kiszemelt köteteket. Nincs licit, akitől először érkezik ajánlat valamelyik könyvre, azé lesz. Személyes átvételre Budapesten van lehetőség, postázást is vállalunk, de ebben az esetben a postaköltséget ki kell fizetni.

 Ha valaki szeretné átnézni a jelenleg két részből álló könyvlistát (az egyik listán 93 db kötet található, köztük új kutyás könyvek is, a másikon pedig 231 db hagyatékból származó mű, kották, német nyelvű könyvek), kérjük küldjön e-mailt a futrinka2011@gmail.com e-mail címre, s válasz e-mailben átküldjük a két xls táblázatot.

A könyveket "lefoglalni" 2011. április 25. 20 óráig lehet szintén a futrinka2011@gmail.com e-mail címen. Mindenkinek visszajelzünk!

Jó nézgelődést és ajánljátok ismerőseitek figyelmébe is!

2 megjegyzés:

  1. Az árverezésre bocsátot könyvek száma bővült, most már 450 kötet elérhető. Vannak német, francia nyelvű könyvek, sok-sok krimi, igazi régiségek, de kották is. Ezekhez jótonysági aukciónkon akár pár száz forintért is hozzá lehet jutni, mindenki annyit ad, amennyit gondol egy-egy kötetért. Az biztos, hogy az ár alacsonyabb lehet, mint egy antikváriumban, s az is, hogy a bevétel tacskó védenceink költségeinek törlesztésére fordítódik. Kérjétek a listát, terjesszétek az antikvár jótékonysági könyvlicit hírét!

    VálaszTörlés
  2. Egy újabb nagy adag könyv érkezett - most már 900 kötet felett jár a jótékonysági könyv liciten foglalható könyek száma!

    VálaszTörlés