2010. szeptember 7., kedd

Szösszenetek a gazdik tollából

Kriksz-Krakszot a korábbi ideiglenes befogadója, Rita látogatta meg:

Szerdán meglátogattuk a Balcsin Krikszit.

Tegnapig ott nyaralt a családdal, saját telken. Most kapja a kombi2-t.
Csúcs volt! Először nem ismert meg, kötelességtudóan ugatott. Aztán a hangomra leesett neki, lassan odajött, megszagolt és rikoltozva ugrálásban tört ki. Annyira édes volt! 15-20 percig sikítozott és ugrált rám, aztán megnyugodott és megmutatta hogy játszik egyébként mostanában és hogy övé a kert. Jókedvű, kedves, nagyon jól érzi magát. Kiegyensúlyozottabb, mint mikor még a tesókkal balhézott. Megnyúlt az orra:)
A járókelőket sosem hagyja szó nélkül. Gumicsontot párszor visszavitte a gazdinak előző nap. Lehet hogy csak véletlen volt, még olyan pici:) Nagy labdával morogva küzd, majd kicsattan az energiától.
Egyébként Tóbiásnak hívják. A Tóbi még illik is rá kicsit:)

Falatka ma már Zsuzsi néven éli aktív és nagyon boldog életét. (A szálkás tacskó szukáim szívesen mozdulnak punk irányba. Megfigyelés.)

Falatka, akit mi már lassan 5 hónapja zsuzsinak hívunk él és virul. Ereje teljében van és általában vigyorog, néha alszik is. Zsuzsi boldog, mi is azok vagyunk vele. Igazi kis falkatag:)))).. Lehetne méltatni, hogy milyen okos, talpraesett, igazi punk és mégis mennyire kislány, de hát családtagot nehéz leírni..
Túl esett amúgy az ivartalanításon, közvetlenül az első tüzelése előtt. Nem volt könnyű és én meg is bántam már azóta, de remélem van valami megbocsátásféle az ilyen tettekért. Ehh..
Mindenesetre még egyszer kösz, hogy áthoztad zsuzsit és velünk lehet, meg minden jót a kutyamentéshez:).
 
Minden tőlünk örökbefogadót kérek, hogy néha írjanak a kis kedvencről az info@futrinkautca.hu e-mail címre. Mégha nem is válaszolok azonnal, de minden apró hírnek nagyon-nagyon örülünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése