2010. szeptember 7., kedd

Ideiglenes befogadóink jelentik - Zamó néni, Pintyő

Zamó néniékre rákérdeztem: hogy vannak mostanában.

Istenien:)! hatalmas a szerelem! együtt alszunk már (..), tegnap 6x evett, ha meglátja a dzsekijét iszonnyúan örül, mert tudja, hogy sétálunk, póráz nélkül sétálunk..és olyan kis boldog kutyus lett!! nagyon cuki:)!!
voltam vele dokinál, minden rendben, kapott vitamin szurit meg antibiotikumot a szemére (ami persze ugyanolyan, bár kamillázom is minden nap)és a héten megnézetem, hogy a fogkövét le lehet-e szedni, mert nagyon csúnyák a fogai (és nagyon büdi a szája..).
de minden a legnagyobb rendben, küldök is fotókat!!
 
Pintyő pedig megkezdte tanulmányait Bogival a Népszigeti Kutyaiskolában.
 
Az elvárásaimat felülteljesítette ma a kisasszony..bár kissé nehezen indult, mert a suli kezdés miatt rengetegen voltak lent és ekkora "tömeg"be még nem látta a sulit. Mivel sok volt az új ember, nehezebb dolgunk volt, mert simán "rágyalogoltak", többen jöttek felé egyszerre, no meg hangosak voltak, csapkodtak, kiabáltak... ez elég nagy falat volt neki, hogy leküzdje magába a félelmet, a bizonytalanságot. A legjobb hogy volt autó mögött osonás, de nem kellett sehonnan se kikönyörögnöm és ha valami megis ijesztette csak ledobta a fenekét, remegett egy kicsit, nézett nagy szemekkel aztán odarohant hozzám :)

Szerencsére nagyon jó a csoportunk, nincs terorista, pofátlan kutya, sőt van egy másik tacsi aki nagyon jól oldja Pityit. Plusz van egy vendégem akit ismert így az emberek se voltak olyan rémisztőek- amíg egy helyben álltak. :)


Az első részében inkább a periférián mozgott, kereste a menekülő utat, beült a sarokba. Aztán jött tacsi társunk egy játékkal és akkor kezdett oldódni a helyzet. Szerencsére Pityi is szereti a pociját, így hamar meg lett a közös nevező a többi gazdival... azért ha ráhajolnak vagy nagyon határozottan jönnek felé az még sok neki, de alakul. A vége felé már simán kimozdult mellőlem, sőt ment kunyerálni és még a farkát is csóválta!!! Szóval alakul a dolog, még azért kell jópár alkalom,de tanfolyam végére szerintem egész kiegyensúlyozott kutyus lesz! :)


a füleivel meghódított mindenkit, remélem valaki teljesen beleszeret és befogadja!! gerilla marketinggel nyomom a kiscsajt, remélem meg lesz az eredménye!!!!!!! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése