2012. február 8., szerda

2012-es tacskós naptár - még maradt!

Kiss Csanád fotós jóvoltából készült tavaly nagyon limitált példányszámban, A3-mas méretben támogatói tacskós falinaptárunk, melyből több gazdára talált a karácsonyi vásárok forgatagában, de még maradt pár darab. Tudjuk, hogy február van, de még hátravan az évből kicsivel több, mint tíz hónap, tehát használati érték is társul hozzá amellett, hogy tényleg csodálatos.

A 2012. február 10-től beérkező első hét olyan támogatói adomány utalója, ahol szerepel a megjegyzésben, hogy ADOMÁNY TACSKÓ NAPTÁR, egy-egy naptár boldog tulajdonosává válik. Ha elkeltek a naptárak, jelezni fogjuk! A pénzt a gondozásunkban lévő kutyák állatorvosi ellátására fordítjuk most is, sajnos bőven van mire.

Az utalásokat a Futrinka Egyesület K&H Banknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számú számlájára várjuk és mindenkinek előre is nagyon köszönjük!

Az átvételhez szükséges adatokra vonatkozóan a futrinka2011@gmail.com e-mail címen lehet egyeztetni. A szerencsés naptártulajdonosok nevét (vezetéknevet csak monogrammal) a blogban tesszük közzé!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése