2011. március 12., szombat

MAXIMA, maxima, maxima, maxima, juhhhhhhhuuuuuuu!

Munkából fakadóan az elmúlt keddet külföldön töltöttem, egy üzleti megbeszélésre készülődtem, amikor reggel jött egy smst Bogitól, hogy megjelent. Annyira nem számítottam arra, hogy egy áprilisi újság ilyen hamar a polcokra kerül, hogy először nem is értettem, nem is tudtam felfogni. De szép lassan leesett. Benne vagyunk a Maxima Magazinban!

Kaptunk egy lehetőséget, hogy csapatként bemutatkozzunk, hogy kedvet csináljunk ahhoz, amivel mi töltjük a szabadidőnket. Meghallgattak minket, hatalmas, habos forró csokik mellett rögzítette a diktafon a kérdésekre adott válaszainkat, hogy azokból egy cikk készülhessen, aztán jött a telefon, hogy mehetünk fotózásra, s nagy-nagy örömömre (tényleg sikoltoztam a telefonba, amiért ezúton is elnézést kérek a főszerkesztőnőtől) egy volt évfolyamtársam, Karsay Katalin művésznő készítette a képeket. Helga gyönyörű sminket varázsolt ránk, Bogi hozta a tacskóságokat, így különösen kedvesek ezek a fotók a szívemnek, mert ott van rajtuk három "én mentvényem" és az ellenállhatatlan Totó, Bogi szintén mentett fekete-cser szálkása.

Feszengés helyett szuper hangulatban telt a fotózás, Bogi elhozta a gardróbszekrényét, de végül abban maradt, amiben érkezett, Zsini ragyogott és hogy a legmegfelelőbbet megtalálja többször is ruhát cserélt, megtanultuk, hogy a fejünket felfelé kell tartani, ha nem akarunk magunknak "cuki" tokát a fotóra, s a végére elfáradtunk, hiába, no, nem szoktunk mi ezekhez a celebes dolgokhoz! Szeretném megköszönni Katának, hogy elviselt minket, hogy magabiztosságot adott, hogy csodaszép fotókat készített.

Megjelent a Maxima Magazin áprilisi száma! Vigyétek hírét, vegyétek meg. Jó érzés. Ott vagyunk. Lassan talán felfogom. Külön öröm számomra, hogy egy olyan ember van a magazin címlapján, aki a határidőnaplós gyűjtésünkben mellénk állt, segített: Ördög Nóri.

1 megjegyzés: