2011. március 28., hétfő

Elmaradhat, ami elmaradhatatlan? (Volt egyszer egy 10. hét)

A tacskó fajtamentés gondozásba vette Emit, az elhunyt hajléktalan kutyáját, akit átmenetileg HNikol, majd korábbi védenceink Kacska Manfréd és Fruzsi gazdái vállaltak néhány napra, hogy végül megérkezhessen a gazdisodásáig tervezett ideiglenes befogadóihoz, Kaplony gazdiékhoz. Mindenkinek, aki Emi sorsának rendezéséhez hozzájárult, köszönet, hiszen sokan mozdultak, mozdultatok. Köszönjük! Zsininek külön köszönet a hajnali fuvarért.

A Lelenc Egyesülettől átvett hosszú szőrű tacskó keverék szuka, Maca látogatókat fogadott és a személyes találkozás mindenkit levett a lábáról. Mivel az új család elég messze lakik, így a fuvar szervezése kicsit időigényebbnek bizonyult. PiciBorzaséknak pedig örök hála ismét, hogy Maca számára átmeneti otthont biztosítottak.

2011. április 23-án a német juhász fajtamentők meghívására idén is részt vehetünk a Happy Dog Kutyaiskola területén megrendezésre kerülő örökbefogadó napon. Összesen tíz kutyát vihetünk magunkkal, de lesz sátrunk, szórólapjaink és mindenféle egyebünk is, így fuvarosokat, sátorállítókat, szórólapozókat, kutyapesztrákat keresünk. Jelentkezni az info@futrinkautca.hu e-mail címen lehet.
 
Védenceink ellátásához nagy segítséget jelent a Récsei Center Fressnapf Áruházában elhelyezett adománygyűjtő konténer, amelybe a vásárlók az ott megvásárolt adományaikat elhelyezhetik számunkra. Köszönjük mindenkinek, aki akár csak egy-egy konzerv erejéig is, de gondol ránk, hiszen így hozzájárulnak védenceink étkeztetéséhez.

Mivel a konténerbe főként konzerv gyűlik, így a Fressnapf Áruház által biztosított, havonta-kéthavonta megrendezésre kerülő bemutatkozó és gyűjtögető napokon főként a száraztáp adományra igyekszünk koncentrálni, s arra kérni a sokszor miattunk betérő vásárlókat, érdeklődőket, hogy ezzel kedveskedjenek gondozottainknak.
A 10. heti gyűjtögető nap rekordot döntött, amelyért szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki a sikerhez bármi módon, akárcsak a felhívó plakát továbbításával is, de hozzájárult. Összesen 377,5 kg táp, közte két zsák prémium táp is, gyűlt össze.



A következő gyűjtögető nap időpontja: 2011. április 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése