2011. szeptember 2., péntek

Kézműves termékek licitje a tacskó fajtamentésért!

Volt védencünk, a bonyhádi gyepmesteri telepről mentett fekete-cser szálkás szőrű tacskó új gazdája, Gyarmati Anni csodálatos dolgokat készít. Ezekből ajánlott fel számunkra egy dobozzal ismét, hogy a bevétellel a tacskó fajtamentés működését támogassa.

A jótékonysági licit 2011. szeptember 15-ig tart, egy-egy kézzel készült csodára bármekkora összeget fel lehet ajánlani e-mailben a licitfutrinka@gmail.com e-mail címen. A licitek állását naponta igyekszünk frissíteni, hogy mindig lehessen látni, hogy a kiszemelt tárgy éppen kihez kerülhetne az árverés végén. Minimál összeg nincs, mint ahogy a felajánlható adomány nagyságát sem maximáljuk. :) Kérjük, hogy csak akkor küldjetek ajánlatot, ha tényleg komolyan gondoljátok!

A licit alá kerülő tárgyak:


1. kézzel festett szövetből készült tacskó figura
2. kézzel festett szövetből készült tacskó figura 2.
3. mozgatható kezű, lábú lila szőrmók elefánt (társa egy kisgyermeknek szervezett jótékonysági aukción "elkelt" és most magányos)
4. szem-kéz koordináció fejlesztő játék, csomagolva

5. homok színű kutyás toll- vagy szemüvegtartó elől kutyapofival, alján apró tappancsokkal, hátul sötét farkincával
6. homok színű kutyás toll- vagy szemüvegtartó elől kutyapofival, alján apró tappancsokkal, hátul világosabb farkincával
7. "Hello Kitty" itatóvizes palack vagy jutalomfalat tartó - könnyen nyitható-zárható, övre vagy hátizsákra felfűzhető - 2 literes műanyag palack átmérőjének felel meg a tartó átmérője, de maga a jutalomfalattartó kb. fél literes palack magasságú
8. kék állatka figurás itatóvizes palack vagy jutalomfalat tartó - a többi paraméterében megegyezik a 7. licittárgynál leírtakkal
9. kék állatka figurás itatóvizes palack vagy jutalomfalat tartó 2. - a többi paraméterében megegyezik a 7. licittárgynál leírtakkal
10. elől zsebes, állatka figurás, sárga itatóvizes palack vagy jutalomfalat tartó - a többi paraméterében megegyzik a 7. licittárgynál leírtakkal.

Egyesületünk október vége - november elejére egy nagyobb szabású, jótékonysági kézműves vásárt tervez, melynek bevételén majd a négy tevékenységi csoportunk osztozik. Ehhez várjuk jó kézügyeséggel rendelkező, kreatív alkotók felajánlásait: varrott, kötött, horgolt, hímzett, festett vagy bármi módon, kézzel előállított, egyedi termékekkel szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a közelgő Karácsony nem csak a kereskedelmi forgalomban kapható, tömegtermékekről kell, hogy szóljon. Felajánlást az info@futrinkautca.hu e-mail címen lehet tenni, a termékek átvételét szeretnénk szeptember végén lebonyolítani, hogy a fotózás, feltöltés időben megtörténhessen. (Akik már jelentkeztek, de nem kaptak választ, kérjük, hogy legyenek egy kis türelemmel, szabadság miatt az e-mailek feldolgozása lassabban halad a szokásosnál.)

Az aktuális licit állása:

1. tárgy - G. Ági - 2.500 Ft
2. tárgy - E. Dóra - 2.000 Ft
3. tárgy - T. Anita - 2.000 Ft
4. tárgy - P. Attila - 2.000 Ft
5. tárgy - gelen - 2.500 Ft
6. tárgy - H. Évi - 3.000 Ft
7. tárgy - P. Attila - 1.500 Ft
8. tárgy - gelen - 1.500 Ft
9. tárgy - kytice - 3.000 Ft
10. tárgy - H. Éva - 2.000 Ft

A licitet lezártuk - a nyertesek névsora fent látható. A mostani árverésből 22.000 Ft adomány várható a tacskó fajtamentés számára, amelyből egy szuka kutya ivartalanítását tudjuk finanszírozni vagy két kutya egyedi azonosító chippel történő ellátását, valamint veszettség elleni oltását és féreghajtását. Tényleg minden forint számít, a mostani összeg is jó helyre kerül. Szeretnénk ismételten megköszönni Anninak, hogy gondolt ránk, így ezzel a 22.000 Ft-nyi adománnyal az ő keze munkáján keresztül juthatott a fajtamentés. Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése