2011. május 18., szerda

Mi köti össze Sánta Ferencet Fekete Istvánnal? A Tacskó Fajtamentés jótékonysági könyvakciója!

Az előző, közel 450 kötetet felvonultató jótékonysági liciten jópár könyv került új tulajdonoshoz, a befolyó közel 40.000 Ft-ot pedig a tacskó fajtamentés kapta meg működési költségeinek finanszírozására. A maradék lista kiegészült, hagyatékból további értékes olvasnivalók érkeztek, így most már 900 alkotást kínálunk kedvező feltételekkel, az érdeklődő által meghatározható adományért cserébe. A támogatott most is a tacskó fajtamentés, reményeink szerint a kölcsönös haszon szellemében több tucat mű vándorolhat majd új helyére.

A második jótékonysági könyvlicitünk 2011. május 31-ig tart. Eddig lehet igényelni a táblázatba rendezett szerzőt, címet, kiadót, kiadási évet és állapotot tartalmazó listát a futrinka2011@gmail.com e-mail címen, s jelezni, ha valaki valamelyik alkotásra igényt tart. Az első jelentkező nyeri meg a kiválasztott művet, így érdemes sietni.

Úgy gondoljuk, hogy a befolyó összeg tervezett felhasználásától függetlenül is vonzó lehet ez az ajánlatunk azok számára, akik szeretnek olvasni, s könyvtárukat antikváriumokból bővítik, fejlesztgetik. Ez az alkalom vissza nem térőnek mondható, mivel 2011. május 31. után már antikváriumok felé igyekszünk értékesíteni a felajánlott könyvadományt, hiszen tartósan tárolni ennyi könyvet sajnos nem tudunk, viszont minden forintra szükségünk van, hogy kutyáink állatorvosi költségeit, szállítását, ellátását finanszírozni tudjuk. Kérünk minden olvasót, hogy ha teheti, tájékoztassa "nem kutyás" ismerőseit is, hiszen itt most tényleg nem örökbefogadásra váró kutyákkal "házalunk".

Hisszük, hogy a jótékonysági könyvakcióval mindenki jól járhat. Segítsetek nekünk ebben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése