2011. május 16., hétfő

Kreatív Petra, a segítőnk

Petra neve egyesületi berkekben már-már egy új dimenziót, egy felettes létezőt takar, hiszen ő az a segítőnk, aki kirángatot minket a .doc-ban szerkesztett plakátok világából, aki kreativitásával és tehetségével új lendületet adott, aki ötletel, dolgozik, s ezáltal leszünk mi is kívánatosabbak, szebbek, a modern felhasználók számára is befogadhatóak, profik.

Mindezt teszi a mi "Kreatív" Petránk ingyen és a saját szabadideje terhére, önkéntesen úgy is, hogy sokszor a saját át nem gondolt kéréseink miatt kell az első tervezeteket átdolgoznia, módosítania.

Neki köszönhetjük a nagy sikert aratott határidőnaplónk dizájnját is, Kytice-Krisztánkkal együtt éjt nappallá téve dolgoztak azon, hogy igényes, ízléses és tényleg használható legyen a végeredmény.

Petrával tervezgetünk néhány "támogatói" pólót is, hogy legyen mivel megköszönnünk az adományokat. Lesz belőle tacskós és kevésbé tacskós, csak egyszerűen egyedi, vicces is.

Szóval Petra egy igazi kincs. Ha valaki ilyet keres esküvői vagy egyéb meghívó terv elkészítéséhez, honlap dizájnoláshoz, cége vagy kennele szórólapjának elkészítéséhez vagy bármihez, őt tényleg nyugodt szívvel ajánlhatjuk.

Vitéz Petra elérhetőségei a blogján megtalálhatók: http://frus.freeblog.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése