2011. május 6., péntek

Befogadnád Bodrit és Picurt?

Nincs annál rosszabb érzés, amikor az ember elkerülhetetlenül tart valahová és az utolsó gondolatai is az, hogy a saját, szeretett állatainak megfelelő ellátást találjon. Ilyenkor az ember nem nagyon tud tárgyilagos maradni, hiszen akár ő is kerülhet hasonló helyzetbe, amikor meg kell válnia attól, akit szeret, s meg kell bíznia valakiben, akit nem is ismer azért, hogy a szeme fényei sorsát megfelelő irányba tudhassa.

Bodri és Picur (nem viccelek, ez a nevük) négy éves testvérpár, akiknek a gazdája szívműtét miatti kórházba vonulása miatt keresnek megbízható, új otthont. Mindketten barátságosak, egymással éltek együtt, kertes házban is tarthatók, természetesen bejárással.

Egyesületünknek jelenleg még a fajtatiszta kutyák fajtamentésen belüli elhelyezésére sincs helye, de ha valaki be tudná őket fogadni ideiglenesen, akkor gondoskodnánk róluk, oltásukat, chipjüket, ivartalanításukat finanszíroznánk és gazdát is keresnénk számukra, csak kellene egy hely. Lehetőleg kertesház és nem feltétlenül kell együtt költözniük. Akár 3 hét is segítség lehet. Jövő hét hétfőig megoldást kell találni számukra.

info@futrinkautca.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése