2010. január 8., péntek

Nyaralási ajánló - Tulipános Ház, Mátraderecske

Mint az elmúlt év utolsó beszámolójában írtam is, a szilveszteri őrület elől kutyáinkkal a Mátra lábánál, Mátraderecsként húzódtunk meg.

Mivel a ház minden elképzelésünket felülmúlt és nagyon jól éreztük magunkat, csodaszép környezetben, ezért bátran ajánlom másoknak is, különösen, hogy sajnos még elég kevés az olyan vendéglátóhely, ahová kutyánkat is magunkkal vihetjük - itt a kutyák is bemehetnek a házba, természetesen a civilizált kutyatartás szabályait betartva.

A Tulipános Ház egy régi, felújított paraszti épület, verandás, biztonságosan körbekerített, szépen felújított, kényelmes. Két szobája van, jól felszerelt konyhával, fürdőszobával. A környéken horgásztó is található, a kutyákkal nagyokat lehet kirándulni és a várak szerelmeseinek sem kell unatkozniuk.

Ha már próbáltak kedvencükkel közös nyaralást, akkor azért, ha még nem, akkor pedig azért ajánlanám: kezdjék el. Leírhatatlan érzés a kutyákkal barangolni úgy, hogy a hétköznapok rohanása helyett hosszabb időt tölthetünk el velük.

A Tulipános Ház fotói, elérhetőségek, árak a http://www.tulipanoshaz.hu/ oldalon megtekinthetők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése