2010. január 8., péntek

Köszöntés az új esztendőben

2010-et írunk. Hihetetlen, hogy repül az idő. Lezártunk egy évet, tacskó mentés szempontjából aktívat, sok szép és kevésbé szép emlékkel telit. Egyre többen tudják, hogy létezünk, ami egyrészt jó, mert gyakrabban adódik egy-egy ideiglenes befogadó, segítő, önkéntes, támogató, kutyát örökbefogadni szándékozó, viszont egyre többen kerestek amiatt is, hogy talált vagy megunt tacskó, illetve tacskó keverékeiket bejelentsék hozzánk.

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki nyomon követte a munkánkat a honlapjainkon vagy fórumainkon, illetve ezen blogon keresztül, hogy velünk volt 2009-ben és kérném, hogy figyeljen ránk 2010-ben is. Félek attól, hogy a 2010-es év keményebb lesz, mint az előző volt, hiszen egyre kevesebb ember engedheti meg magának, hogy jótékony célokra áldozzon akár pénzt, akár időt, viszont egyre több kutya kerül bajba, amellett hogy a tacskó fajtamentés ismertségének növekedésével egyre többen tudják azt is, hogy minket kell hívni, ha valahol - elsődlegesen fajtatiszta - tacskóra bukkannak, akik megmentésre vár.

Kívánom, hogy legyen mindannyiunknak egy jó évünk - én a magam részéről igyekszem a továbbiakban is vezetni a blogot, ezzel átláthatóvá tenni, hogy mi is történik a fajtamentés háza táján és a tacskós, illetve a kutyás világban. Nem ígérem azonban, hogy nem adok helyt más témáknak, nem kalandozok el néha más területekre, illetve továbbra is várom tacskósok és akár más kutyások élményeit, impresszióit, hasznos tanácsait vagy ajánlóit az info@futrinkautca.hu e-mail címre.

Mindenkinek boldog új évet kívánok!

Németh Réka
tacskó fajtamentő csoport vezető
Futrinka Egyesület

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése