2011. október 16., vasárnap

Mozog a Föld, avagy jönnek-mennek a kutyák (a 38. hét)

Panina, a rövid szőrű törpe tacskó szuka ideiglenes befogadót váltott. Most egy boxer mellett tölti mindennapjait és továbbra is keressük számára a megfelelő családot. Egészen kezdem megszokni, hogy a különlegesebb színű kutyákra jelentkezőknek elsődlegesen az számít, hogy jelen esetben egy harlekinről van szó, nem az, hogy a kutya habitusának milyen család felelne meg leginkább. De Panina addig is tanul, fejlődik, így egyre jobb kutyává válik és végül, ha megtaláljuk azt a családot, aki megérdemli őt, egy kész kutyát kapnak, aki jó viszonyt ápol más kutyákkal, illetve tökéletesen szobatiszta. Viszont ehhez kell az is, hogy a leendő családja is betartsa a szükséges alapszabályokat, amelyek Paninát is felszabadítják, boldoggá és kiegyensúlyozottá teszik.

Monk többszörösen szerencsésnek mondhatja magát. Egyrészről sikerült megmenekülnie az altatás elől, másrészről nagyon hamar gazdára talált, viszont már másnap sikerült elvesznie a ház kertjéből. A sokadik csoda, hogy magától vissza is ment. Ezek után azt hiszem, hogy nem kell ecsetelnem, hogy milyen hálás lehet az őrangyalának...

Ez volt az a hét, amikor egy korábbi védencünk, Wakma visszakerült a gondozásunkba,  s ideiglenes befogadóként Editék vállalták a gondozását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése