2011. október 25., kedd

Lájkolj a tacskókért, vizslákért, dogokért és egyebekért!

A Szerencsejáték Zrt. egy új sorsjegyet tervez kiadni, melynek minden értékesített darabja után 2 Ft-tal egy, a Facebook közönsége által kiválasztott szervezetet támogat a teljes értékesítési időszak alatt. (Összességében ez a támogatás a 10 millió Ft-ot is elérheti, amely a kiválasztott szervezet működésének alapját teremtheti meg egy olyan időszakban, amikor az általános tendencia az adományok csökkenése és az adó 1% bevétel várható alakulása is negatív irányba mozdul.) Ez a szerencsés szervezet akár mi, a Futrinka Egyesület is lehetnénk, ehhez azonban szükségünk lenne arra, hogy a támogatóink

- először lájkolják a Szerencsejáték Zrt. Facebook oldalát itt ---> http://www.facebook.com/#!/szerencsejatek.zrt

- ezt követően a bal oldali menüsorból válasszák ki az Állati sztárok alkalmazást ---> http://www.facebook.com/#!/szerencsejatek.zrt?sk=app_273600716005787

- majd a megjelenő grafikus felületen a "támogatás" pontra belépve a Futrinka utca Kutyavédő és Kutyás Szabadidősport Egyesületre adják le a szavazatukat.
Mindössze ennyivel megteremthető lenne, hogy a továbbiakban is folytathassuk az öt éve megkezdett fajtamentési tevékenységünket, tacskók, magyar vizslák és német dogok számára teremtve ezzel új lehetőséget és esélyt adva olyan keverék kutyáknak, akik hátránnyal indulnak a gazdikeresésében koruknál, viselkedésüknél vagy egyszerűen csak megjelenésüknél fogva.
 
Szomorú dolog, hogy általunk elismert szervezetekkel "versenyezni" vagyunk kénytelenek, s ha végül nem mi leszünk a szerencsések, akkor is örülni fogunk a nyertes sikerének. De addig azért küzdünk és szeretnénk mi részesülni ebben a számunkra hatalmas támogatásban, így kérünk titeket, vigyétek hírét, segítsetek, lájkoljatok, szavazzatok!
 
Egy ember csak egy szavazatot adhat le, így itt most nem az a cél, hogy minden nap szavazzon valaki, hanem hogy egyszer ránk szavazzon. Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése