2010. október 2., szombat

Kaplony megbukott... - vagy mégsem?

Kaplony megbukott az iskolában. Eltanácsolták. Vagyis csak áttanácsolták egy másik csoportba. De nem adja fel, halad. Ideiglenes befogadói rendszeresen beszámolnak róla, én pedig lelkesen megosztom, hátha a leendő gazdi is olvassa majd.

Ma voltunk vele kutyasuliba, és kirúgtak minket:) Szóval délután megyünk szocializációs tréningre, hogy az alapokat megtanuljuk, mert Kaplony mindenkit szétugatott, és demoralizálta a csapatot:) Szóval ebbe a csoportba kis létszámban fokozottan figyelnek az egyéni problémákra. Még szerencse, hogy megfelelő suliba mentünk, mert eljövetelkor viccesen mondtam Kaplonynak, hogy látod kirúgtak a suliból, mire az oktatók, mondták, hogy dehogy rúgtuk ki, délutánra hívtuk vissza. Remélem együtt szép eredményeket érünk majd el.
Egyébként megszokott környezetben nagyon okosan viselkedik, szóval nem hazudtolja meg a fajtáját:) Meg is lepődtem az iskolában tapasztalt viselkedésén, mert ezt utoljára az első sétákon tapasztaltuk tőle, azóta már PÓRÁZ NÉLKÜL sétálunk!!!!! Nem ugat meg senkit, pórázon sem morog fiúkra, és minden kutyával barátságos. úgy látszik az idegen környezet és a sok kutya sokk volt neki.
Egyedül tanultuk meg a visszahívást, vár parancsra nem mozdul míg nem hívom, tényleg hihetlenül okos. A kanapéért folytatott küzdelem még nem dőlt el, és sajnos nem úgy néz ki, hogy mi állnánk nyerésre:)
Voltunk Vele már sörfesztiválon, ahol két másik kutyus is volt, akikkel egész nap játszottak. A Normafánál is túráztunk, ahol szagot fogott, mert az egyik helyen hihetetlen ásásba kezdett.Tegnap nővéremék pedig elvitték Visegrádra kirándulni, az ő kutyáikkal.
Hívtak már Kaplony miatt, elvileg ma nézik meg Őt.
Csatoltam egy képet Kaplonyról, amit ha feltöltesz, tuti le sem lehet majd kaparni a jelentkezőket Róla:) Szeretnénk Neki egy gyerekes örökbefogadó családot találni, ahol kihjárása van zárt kertbe, mert tényleg nagyon aktív foglalkozást igényel, és nem egy egyszerű eset, valószínűleg ezért imádjuk Őt ennyire.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése