2010. április 18., vasárnap

Volt védenceink beköszönnek

Ugyan az Egyesület internetes topicján be szoktam számolni a valamikori védenceink visszajelzéseiről, de ott hamar alá süllyednek a hírek, itt meg visszakereshető minden a kutya nevére kattintva.
Szóval ránk köszönt Jázmin, akiről a családja mondott le, mert megharapta a gyermeket. Szerencsére az új családjában szépen beilleszkedett és nagyon szeretik. Eljött az idő, hogy kikerüljenek az ivartalanítási varratok.
Tegnap voltunk varratszedésen:Igaz már nem sokat kellett kiszedni mert ö már elkezdte,elvittem megmutatni az orvosnak és minden rendben volt és van. Nagyon élvezi hogy,az ővé már az egész udvar,és nem állok a háta mőgőtt.Már majdnem minden állattal megbarátkozott vagyis ők nehezen állnak kőtélnek.Egyik nap nagyon sokat futott a csirkék után ,annyira elfáradt,hogy nemtudott megmozdulni. Ma sajnos egésznap esett az eső,de neki ez sem jelentett problémát.Ki be mászkált ,de még most is ugri bugrizik. Lassan lelehet venni a ruhácskát talán nem piszkálja a sebet.

Falatka is írt nekünk az új életéből. Szerencsére a döntés, miszerint másik családnál boldogabb lenne, helyes volt. Kiss Manyi is jól járt, mert így ő gazdis kutya, akinek mindent megadnak, míg Falatka is élhet aktívan és az ő kis hiperaktív lényéhez illeszkedő környezetben.

Gondoltam bejelentkezem mi a helyzet falatkával, aki immár zsuzsi.
Egy hete van nálunk és most már hárman vagyunk egymásba szerelmesek.
Zsuzsi rettenetesen okos, az derült ki róla, hogy hobbija a tanulás, a játék meg a még több játék.

Asztalnál nem kunyerál (hiába is tenné), azért néha próbálkozik.
Ágyban nem alszik (vannak határok), a kosara a szobában, most is abban heverészik.
Naponta sok órát töltünk a margitszigeten, meg ahová csak tudjuk magunkkal visszük. Volt már jazz koncerten, előadáson, beszélgetésen, baráti borozáson, stb. Mindent remekül visel és nagyon türelmes.
Egyáltalán nem dominálgat le minket, sőt, nagyon szófogadó. A járdaszélen már magától megáll és leül, ha kaja van leül és viszonylag türelmesen megvárja, amíg lekerül a tálkája a földre és nem ugrál annyira már. Szobatiszta, 4 napja teljesen. (ez szerintem csoda) A szigeten elengedjük pórázról, mindig visszajön, ha hívjuk. Éjszakai sétánál is lecsatoljuk, ha már elfáradt és nem szalad el, abszolút jól csinálja.
A gyerekekkel óvatosan játszik, nem kapkod, velünk még kicsit brutális:).

Most éppen nagyon bánatos, mert esik az eső és semmi margitsziget.
Nagyon szeretetteli és nagyon okos kiskutya és nagyon nagy az öröm az együttélésben!
Köszönjük a lehetőséget:)!
Ha kisüt a nap, visszük trimmelni, jövő héten pécsre kirándulunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése