2010. április 19., hétfő

Porca sem felejtett el minket


Már régen írtam és küldtem képet a cuki Porcáról, bár gondolom nem nagyon van időd állandóan az e-maileket olvasni.

Porca nagyon jól van, szépen kikerekedett, de a fodrász nénije szerint még hízhat egy kicsikét. Ő ezt be is tartaná, mert bármennyit képes lenne enni. Nagyon falánk kutyus.
Rendbe rakták a frizuráját szépen, áramvonalas testet csinált neki a kozmetikus. A szakállához, a tappancsaihoz és a szemöldökéhez azonban szigorúan ragaszkodtunk.
Most nagyon hullajtja a szőrét, ezért mindennap puhakefés fésülködés van beiktatva a "programjába". Nem lesz a kedvenc tevékenysége, de nagyon fegyelmezetten tűri.
Nagyon gyorsan szocializálódott, ha kifejezhetem így magamat. Nyugodt, kiegyensúlyozott, tökéletes házörző.
A hízelgés nagymestere, úgy kígyózik sokszor azzal a hosszú testével. Azt sem tudja, milyen pózt vegyen fel, hogy levegye valamelyikünket a lábáról. A szemeiről nem is beszélve!!!
Egy kis játékra mindig kapható, nagyon szeretik egy mást Bizsuval.
Most már egymás mellett is elalszanak, nem vonul arrébb Bizsu, ha melléfekszik Porcus. Természetesen az első éjszaka óta csak a vetett ágyban hajlandó aludni, ebben is tökéletesen szocializálódott!
Nagyokat sétálunk, a legtöbbször póráz nélkül, de a közlekedésben még van mit tanulni.
A kutyákkal és emberekkel viszont nem barátkozik, sőt inkább fél. Ezt mondjuk nem bánom, ebben nem baj ha egy kicsit visszafogottabb.
Nagyon sok örömünk telik Porcában, mert igazán szeretetre méltó és mindent megtesz, hogy boldoggá tegyen minket.
Sokszor elnézem, hogy vajon mit gondolhat az életéről, a mostani helyzetéről vagy rólunk. Vajon most már elhiszi, hogy ez így is marad örökké?


Szeretjük....
Hát röviden ennyi Róla, rólunk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése