2011. június 2., csütörtök

Megható történet volt, de hazugság - Bodri és Picur helyett már keresik az újat!

Átvágtak. Volt már ilyen, lesz is, de ettől még nem érzem magam jobban. Bodri és Picur története hazugság. A kutyák már nálunk vannak, erőn felül vállaltuk őket, mert megérintett minket a segítségkérő gazda által előadott történet, segíteni akartunk, hogy megnyugodva mehessen a szívműtétre, hogy ne kelljen aggódnia szeretett kutyái miatt.

Nos, ma egy másik szervezettől megkerestek, hogy mit tudok mondani arról a családról, ahonnan mi hoztunk el egy tacskót. Egyeztetve az időpontot, helyet, más részleteket, kiderült, hogy nem egy tacskót, hanem Bodrit és Picurt hoztuk el a családtól, akik amúgy egy német juhászra jelentkeztek, mert inkább őrkutyát szerettek volna, de meglévő három (a harmadik kutyájukról ne kérdezzetek, nem tudom, hogy kiféle, miféle) kutyájuk mellé eleve nem adtak volna nekik még egy negyedik kutyát. Erre jött a válasz, hogy akkor "elpasszolják" a többit.

Így lett nekünk Bodri és Picur. Egy aljas, kegyetlen hazugsággal, ami megrendített az emberekbe vetett hitemben. Mert a segítséget így kizsarolni nem egyenes dolog... De a két kutya tündér, kedvesek, aranyosak, játékosak és most tanulják élvezni az életet. Előbb-utóbb gazdát is találunk számukra. Remélem.

1 megjegyzés:

  1. Ez a Kutus ugyan úgy mosolyog mind a Szoszo kutya barátnőm:)
    Szerintem vidáman ébred nagyon vidám es nagyon hallás kutya mutyi. Merem ajánlani minden kisebb lakasban elő embernek aki es kihangsúlyozom aki kutya baratot akar és nem csak taszigálni arrább egy ebet. Mert a kutya nem karácsonyi ajándék hanem egy életre szóló barátság szerelem. A kutya jobb mind a cukor bármilyen keserű is a napod vidáman var haza barmi is volt aznap hallásán bulik melled es bármilyen ideges is vagy a kutyád annál nyugodt. Tanuljunk tőlük stresszt kezelni

    VálaszTörlés