2009. december 25., péntek

Az 51. hét - lassú történések

A héten igazán nem volt nagy sürgés-forgás a tacskó fajtamentés háza táján, ez talán betudható a karácsonyi készülődésnek is, illetve a hirtelen jött rossz idő sem segítette az örökbefogadási szándékot. Pedig jó lenne, ha néhány kutyánk gazdához mehetne, mert maximális a teltház és amíg nem adunk örökbe néhány kutyát, nem nagyon tudunk már elhelyezni újakat...

Persze így sem tétlenkedtünk, hiszen ideiglenes befogadóink nap nap után ellátják az átmenetileg gondjaikra bízott tacskókat és tacskó keverékeket. Nem győzök elég hálás lenni nekik, hiszen nélkülük negyed ennyi sparhelt lábú menekülhetne meg. Köszönöm.

Emellett a tárnoki bérelt kennelsoron is van a tacskó fajtamentésnek védence, aki nem önellátó, tehát ott is van tennivaló. Ha valaki bármikor kedvet érez, hogy egy kicsit kutyázzon, csatlakozzon valamelyik rutinos futrinkáshoz a tárnoki kennelsorra. Tökéletes hétvégi program.
Azért valami mégiscsak történt, hiszen - bár a létszám változatlan - volt egy icipici mozgás. Falatkát a székesfehérvár Animal-Save telepéről vettük át soványan, köhögősen.

Ganga, a sokat megélt tacskó hölgy pedig a szombati hóviharban néhány másik futrinkás kutyával együtt elhagyta az országot, hogy Németországban keresse tovább boldogulását.


Hogyan is fejezhetném be a heti beszámolót, mint úgy, hogy minden tacskós és nem tacskós blog olvasónak meghitt Karácsonyt kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése