2011. november 19., szombat

Futrinka Támogatói Határidőnapló - nehogy lemaradj!

A Futrinka Egyesület a tavalyi év sikerét követően úgy döntött, hogy idén is elkészíti jó minőségű határidőnaplóját, melyet a tavalyi év tacskós kezdőlapja után egy magyar vizslás nyitóoldal követ, de a négy tevékenységi csoport már megszokott színes elválasztó oldalai megmaradtak. A határidőnapló heti bontású egyedi dizájnjával Vitéz Petra munkáját dícséri, a benne szereplő képeket tagjaink, önkénteseink készítették.

Ismét jól sikerült, ezért pedig köszönet jár Wieden Krisztának, aki "Üdv Albert" apró gyermekember mellett, az éjszakáit feláldozva álmodta meg a jövő évet, hogy mi, akik hozzájuthatunk egy-egy ilyen szívből és lélekből összegyúrt támogatói ajándékhoz, örömmel vessük papírra a hetek történéseit, fontos találkozókat, egyéb adatokat.

Tavalyig nem tartoztam a határidőnaplós típusú emberek közé, de ez annyira jól használható, hogy azóta elválaszthatatlan társam. A fóliázott külső tartós, még most is egész "pofás", pedig sok bevetésen volt velem, amikor esőben vagy ugráló kutyák között próbáltam kikeresni egy-egy bejegyzést, merthogy igen: megváltoztam és ebben rögzítem, hogy kinek mit ígértem és mikorra, melyik kutyánk miatt mit kell intéznem, ebbe írom az ideiglenes befogadókat, gazdákat, a spirálozás miatt pedig mindig az aktuális hétnél nyitva tudom hagyni, így elég csak belepillantanom a táskámba, hogy tudjam, hogy mi a következő tennivaló. A 2012-es évet már el sem tudnám képzelni valamilyen határidőnapló nélkül, de hogy van "futrinkás", így persze elég könnyű a dolgom.

Ezt a határidőnaplót adjuk a támogatóink mellett azoknak is, akiknek szeretnénk megköszönni az egész éves odafigyelést, belföldi és külföldi partnereinknek, állatorvosainknak, dizájn-munkákban segítőinknek, viszonylag sok embernek és csak remélni tudjuk, hogy ők legalább annyira örülnek neki, mint amilyen szeretettel és odafigyelésse mi készítettük.

Néhány támogatónk is hozzájuthat ajándékként, de csak a készlet erejéig tudjuk adni, kereskedelmi forgalomban nem kapható, s ha elfogy, nem gyártjuk után, mert arra már nincs keretünk. Így aki szeretne ilyet, olvassa el a honlapjainkon a hozzájutás módját. Én már biztosan nem maradok le. És ti?


És nem utols sorban a hátlapon ott van az én ex-futrinkás, nem-tacskó Tipegem, mint az egyéb esélytelenek képviselője, mivel a feladatra felkért korábbi alapos védencünk a fotózás napján lemondta a szereplést és nem találtunk hirtelen más beugrót. "Anyai" szívemnek nagy megtiszteltetés ez. :)

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Szeretném a segítségeteket kérni!

    Egy szálkás szőrű tacsim van, aki borzasztó túlsúlyos, hiába próbáltam ki nála minden fajta diétát (ligt tápok, tacskótáp, csirkemell, túró, minden!), meg sétáltatom egyre többet és többet, egyszerűen nem fogy.
    Az orvos szerint ez valami fajtabetegség nála, azt pontosan nem tudom, hogy mi, de azt hiszem, hogy a veséjével van baj.

    Az lenne a kérdésem, hogy az egyik örökbefogadható kutyánál láttam, hogy speciális táppal kell etetni. Az én kutyámra nem tudnátok valami hasonló megoldást? Bármilyen kaját megveszek neki, ha attól van esély arra, hogy lefogyjon.

    Kérlek, segítsetek!!!

    Köszönöm: Judit

    VálaszTörlés